Valikko Sulje

”Made in Suodenniemi”

Tuorin 1500 -luvulta asti saman suvun hallussa olleen tilan mailla kulkevan Kourajoen kautta kulki historiallinen vesistöreitti karuille erämaille. Vuosisatoja myöhemmin jokisuun suojissa oli vankka viinanpolton perinne. Suodenniemellä on aina ymmärretty terveellisten harrastusten päälle ja alue on kuuluisa raikkaasta ilmasta ja puhtaista vesistä. Logossa olevat tukkikeksit kertovat alueen vesireittien ja erämaiden perinteistä.

Niinpä kun kaksi kaverusta tapasivat toisensa Sinervön kaupan oluthyllyn luona, syntyi ajatus omalla paikkakunnalla toimivasta tislaamosta ja alkoholikulttuurin edistämisestä.  

Mahdollisesti Suomen pienimpänä käsityöläistislaamona haluamme ammentaa kaiken tietomme ja taitomme ainutlaatuisiin tuotteisiimme, jotta niissä välittyisivät puhdasvetisten järvien raikkaus, luonnonniittyjen aromit ja havumetsien tuoksut. Kaikki se minkä äärellä kotimme on.

Olemme ylpeästi paikallisia ja haluamme että jokaisella on mahdollisuus nauttia Suodenniemen puhtaasta ympäristöstä. Vaikka pullo kerrallaan. 

Sukupolvien tislaamoperinteitä kunnioittaen,
Tuori Distilling Company.